Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Immer Sauber Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport marfa Franta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In timp am acumulat o experienta bogata care ne permite sa va oferim, la preturi competitive, servicii de transport in conditii sigure si avantajoase, la un standard ridicat de profesionalism.

Dezvoltam in mod constant solutii logistice si de transport specifice pentru diverse ramuri de activitate si industrii. Oferim solutii personalizate pentru clientii nostri, in asa fel incat rezultatul sa ofere eficienta, reducerea costurilor si avantaje reale fata de competitorii de pe piata.

Alegerea noastra inseamna a avea oameni de incredere care vor face tot posibilul pentru a va ajuta sa va gestionati afacerea din punct de vedere logistic si nu numai, incepand de la primirea comenzii, organizarea transportului si trasmitrea celui mai avantajos pret pentru clientului final.

Compania noastra livreaza marfa in urmatoarele orase din Franta: Paris, Lyon, Marsilia, Toulouse, Nisa, Nancy, Nantes, Le Havre, Lille, Rennes, Brest, Vannes, Lorient, Le Mans, Angers, Tours,  Reims,  Strasbourg, Dijon, La Rochelle, Bordeaux, Pau, Perpignan, Montpellier, Limoges, Grenoble, Toulon, Cannes, Clermont Ferrand, Metz, Rouen
Din Gura in Gura